Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

torsdag 16 maj 2019

Töcken


I ett töcken hörde Ted pappa säga att han fick pallra sig upp nu. Genast. I huvudet surrade en hel drös med flugor, runt, runt.

"Se på mig!" sa pappa.

Ted som hade ansiktet rakt ner i kudden, lyfte sakta på huvudet åt pappas håll. Han lyckades med möda få upp ögonen. I rummets dunkel var pappa suddig. Ted fick ett intryck av pappa stod bakom en gardin av grumlighet.

"Men vad har du gjort med håret?!"
"Ingenting."
"Du är lika flummig som Kurt Cobain."
"Det växer ut."
"Visst. Visst. Men upp nu på momangen. Vi åker till farmor om fem minuter."
"Fem minuter?!"
"Precis."

Fem minuter senare satt Ted i baksätet på Volvon på väg till farmor.  Det första farmor sa när hon öppnade dörren:

"Vad coolt Ted! Jag vill också ha knallrosa hår", sa hon och ruskade på sitt vildvuxna askgråa hår. "Det här riset är ju heltrist."


Eget foto


9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Se aldrig ned på farmor :-)
  /kram

  SvaraRadera
 3. Bra!!! Sådan farmor, sådant barnbarn eller om det är tvärt om..? Kurt Cobain-flum är ju en komplimang, tycker jag. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tintomara! Ja det kanske var en komplimang ;-).

   Radera
 4. Jag. En farmor som har upplevt precis det samma Coolt!

  SvaraRadera