Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

fredag 17 maj 2019

Cafét


Å ena sidan är det bästa hon vet att vara ensam hemma. Att disponera hela sin dag själv. Att inte behöva vara social, anpassa sig efter andra. Konversera ytligt kan hon inte. Hon vet inte hur man gör. Hon säger nej till fester. De få hon fortfarande får inbjudningar till. Hittar på anledningar att inte komma. Har hon någon gång bestämt möte går hon omkring som en stressad stolle hemma och mår dåligt flera timmar innan hon måste dra iväg.
Å andra sidan känner hon sig övergiven. Ibland står hon i fönstret och kollar folk på gatan. Ett sting i hjärtat när hon ser par som håller varandra i handen. Eller en mamma som kommer gående med fulla matkassar och samtidigt har två småttingar som klänger och hänger kring henne. Då blir hon svart i sinnet och vill bara slänga sig ner i sängen och sova bort livet.
Så signalen. Hon hoppar till. Det ringer på dörren. Hon går fram till ögat i dörren och kikar. En man, tror hon. Hon öppnar.

"Jag såg dig i fönstret."
"Jaha?"
"Jag vill inte tränga mig på. Men ... "
"Ja?"
"Jag tänkte precis ta en kopp kaffe på cafét nere på hörnet. Jag tänkte ... kanske du vill följa med?"

Hon tvekar inte, vänder sig om och tar nyckeln.

"Gärna."

Hon vet inte varför. Det är något med hans ögon och läppar.


7 kommentarer:

 1. Kan bli ett spännande möte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Jag håller med Pia. Det vill en ju läsa vidare om. :)

  SvaraRadera
 3. Friskt vågat så varför inte. Ett oväntat möte kan leda till mycket.

  SvaraRadera
 4. Ja lite spännnade är det ☺. Jag hoppas att hon träffat en partner som förstår henne.

  SvaraRadera
 5. Bra. Tänk om någon såg mig i fönstret ;)

  SvaraRadera