Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

måndag 20 maj 2019

Joker


"Tuva", sa han i en raljerande ton medan han drog på smilbanden.

Han påminde mig om Heath Ledger i filmen The Dark Knight. Istället för den vanliga bleka Roine, såg jag honom som Joker med smetigt målade knallröda tjocka läppar och kletigt hår som stod åt alla håll. Trots att jag tyckte att Joker var läskig var han så mycket intressantare och fascinerande.

"Tuva", sa han igen. "Det är väl inget namn?"
"Jag är döpt till Tuva", sa jag. "Förresten tycker jag att du liknar Joker."
"Vad?"
"Ni är faktiskt lika."
"Lika? Är du helt dum i huvudet?" sa Roine och stack fram huvudet som en tupp som gal och gjorde en grimas som fick honom att se ut som om han satt tänderna i en alldeles för het chilifrukt.

Jag skrattade. Det gick inte att låta bli. Roine tog ett steg mot mig, men han var för långsam. Jag hade redan hunnit hoppa upp på cykeln. I farten vred jag snabbt på huvudet och konstaterade att han gett upp. Han stod kvar mitt på skolgården. Bredbent och med en uppsyn som gjorde att han liknade en iller som stack upp huvudet ur sin håla.11 kommentarer:

 1. Många tankar som hinner passera. Bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vilken typ säger jag bara men han fick svar på tal!

  SvaraRadera
 3. Återigen har vi texter som knyter an till varandra på ett tydligt sätt. Han är inte lite fräck, den där Roine...

  SvaraRadera
 4. Tack! Jag tyckte att det var roligt att beskriva Roine i bilder och metaforer. (hade en Roine i småskolan som var en retsticka ☺)

  SvaraRadera
 5. Typiskt tonåringar ��
  /kram

  SvaraRadera
 6. Tyvärr finns det en Joker lite överallt. Tova tycker jag är ett gulligt namn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det Bosse! Tycker också att det är fint.

   Radera