Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

söndag 3 november 2019

Kossa

Forts på följetongen (kan uppfattas som en rå text, varning utfärdad):


Erik satte sig i korgstolen igen. Nu skulle han väl för bövelen få vara ifred med tidningen, eller? Nu när hon fått sitt fräscha vatten. Han ögnade igenom första sidan. De svarta rubrikerna blev grumliga. Han kunde inte se bokstäverna. Tankarna svävade iväg. För tusende gången grubblade han över sin relation med Ella. Det gick inte att undvika. Det hela var fullständigt vanvettigt. Hade de någonsin varit förälskade? Ens tyckt om varandra? Planen på den tiden var att gifta sig rikt. Han förstod att han inte kunde tjäna multum på att vara författare. Hur många kunde räkna med det? En handfull i ett land som Sverige. Erik tyckte att Ella såg ut som en kossa. Han tyckte om kor. De hade inte alls enfaldiga ögon. Tvärtom, de var uttrycksfulla. Det var mer i kroppen hon liknade en kossa. Det tunga, klumpiga med gungande stora bröst. Han slängde tidningen ifrån sig på golvet.

”Vad gör du?” hörde han Ella ropa från sängen.

Inget fel på hennes hörsel.

”Inget”, hojtade han tillbaka.

Ingenting annat än tänkte på hur mycket jag avskyr dig. Han ryste, reste sig upp. Han behövde en kopp starkt, svart kaffe. Och han skulle inte fråga om hon ville ha.
7 kommentarer:

 1. Stanna och acceptera eller gå och förändra! Svårare än så är det inte...

  Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Håller med Znogge. Så lätt - och svårt - är det.

  SvaraRadera
 3. Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
  Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

  SvaraRadera