Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

tisdag 20 november 2018

Kulturkollos utmaning den här veckan


I veckans utmaning ska vi dela med oss av minst ett kulturellt fenomen (litteratur, film, teater, serier osv.) som tråkar ut mig så till den milda grad att jag inte förstår hur någon överhuvud taget kan ägna tid åt det och minst ett kulturellt fenomen som jag aldrig upphör att intressera mig för.

Mina fenomen hänger ihop, eftersom de kommer från samma media:

Något som jag tycker urbota förskräckligt illa om och som jag snabbt zappar förbi, så fort jag kan, är alla matprogram på teve. Jag orkar inte! Vet inte vad alla heter, ingen nämnd och ingen glömd. Bara sluta!

Däremot teveprogram som visar idrott ... sådana kan jag lägga hur mycket tid som helst på. Underbart att Play finns nu för tiden. Om jag missar ett evenemang, kan jag alltid se det senare. Jag ser en hel del förutom rally, formel 1 och wrestling. Och biljard om det är sport. Kanske något mer som jag inte kommer ihåg just nu. Men det är ganska lätt att "gå miste om" dem, eftersom den typen av sport visas ganska sällan.


3 kommentarer:

  1. Matprogram är det värsta som finns.....

    SvaraRadera
  2. Ha ha, för mig är sport det absolut värsta som finns. Jag var först inne på att välja det, men tänkte att det kanske inte räknades som kulturfenomen :)

    SvaraRadera