Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

lördag 29 juni 2019

Sträng

Forts från 24, 25 och 26/6:


Jag hann inte reagera så stod han framför mig. Erik. Jag ansträngde mig för att andas lugnt. Drog med handen över min svettiga panna och för att få bort håret som klibbat fast i ansiktet satte jag några hårstripor bakom öronen.

"Har du sprintat hit?" sa han och ställde sig med vikten på högra benet. "Dåligt med konditionen, eller?" fortsatte han och visade tänderna i ett grin.
"Hur så? sa jag.

Solen sken rakt i ögonen. Jag satte handen ovanför ögonbrynen för att kunna se honom ordentligt. Erik tog ett steg mot mig. Hans silhuett tornade upp sig som en mörk vålnad framför mig.

"Du, du vet inte ett skit om mig. Ändå visar du mer än tydligt att du tycker illa om mig. Utan att hålla tillbaka ett enda jävla dugg", sa han och tog ännu ett steg närmre.

"Jag håller inte med dig. Jag tycker att jag tar väldigt mycket hänsyn till dig. Alla kryper för dig."

Han hade ställt sig så nära att hans kropp fullständigt skuggade min. Jag var tvungen att böja på nacken och titta upp på honom. Svetten hade stelnat på kroppen. Nu frös jag istället. Jag höll armarna i kors över bröstet. Både som skydd och för att få värme.


5 kommentarer:

 1. Hur gick det sen? Du är fenomenal på att fånga läsaren och läsaren vill ha mer och mer :-)
  /kram

  SvaraRadera
 2. Lika bra och laddat som vanligt!

  Trevlig lördag :D

  SvaraRadera
 3. Tack! Fortsättning kommmer ... nog ☺.

  SvaraRadera
 4. Hej alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det blev till en punkt när han engagerade sig i en affär med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kommer från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
  Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan hade full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom och mer.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
  Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon sorts sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med eventuella livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvaraRadera