Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

fredag 8 april 2016

Bosses tävling om tre hobbies

Här kommer jag med två:


 Min fina grannar på gården
 
 
 
Förresten:
 
Fotbollsspelare i rött heter George Best! Han i vitt vet jag inte.
 
 
Några av mina egna hobbies:
 
Att läsa kommer högst på listan. Härav säkert mitt stora intresse som kom lite senare i livet: att skriva själv
 
Jag gillar att röra på mig. Springa. Fast jag har utövat andra sporter också. Men att ge sig ut och löpa är relativt lätt. Bara att snöra på dojorna och ge sig ut, istället för att behöva åka till ett gym t.ex.Jag har alltid tyckt om att köra fort. Har sällan talat om det för omgivningen eftersom fina flickor inte ska vara sådana.

Att se film! Det är fantastiskt. På senare tid har jag börjat luta åt dokumentärer dock. Det görs så många bra!
 
Och att odla! Jag har inga gröna fingrar men tycker så mycket om att se grönsakerna växa. För att inte tala om att dra upp egen potatis och äta på sommaren! Mmmm.

 

4 kommentarer:

 1. Fina grannar är alltid energigivande och även poänggivande. Jag såg allt att du var i målet och nosade och sedan jobbade bakåt igen. Domaren godkänner detta. Denna gång. :) (Hade jag inte varit hemma just då hade jag inte ens märkt det.) Hoppas inte Göteborgspolisen följer din blogg. :) Inte bara fina flickor. Även fula gubbar måste hålla hastigheten. Vänta lite. Det finns ett ordspråk som heter att man inte ska kasta sten om man befinner sig i ett glashus. Fast jag har aldrig behövt böta för fortkörning. Det du. Det står 0-1 i vår familj. :)Jag såg det inte först. Tyckte bara det såg tjusigt ut. Nästa gång noterade jag hjärtat i boken. Mycket passande, även för mitt läsintresse. Vi delar verkligen samma intressen. Fast jag inte kan springa sedan många år. Jo nog är det George Best på bilden. Mannen som fick en ny lever men som inte lever. Vilken bollkonstnär. Men inte kan det varit lätt att vara tränare åt en sådan lirare som knappast följde strikta regler. Den andra liraren spar vi åt någon annan av blogglekarna.
  Du får ha en trevlig helg.
  Kram Bosse

  SvaraRadera
 2. Ja George Best var en riktig bad boy och snygg ;-). Tack för dina ord!

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa om dina hobbys. Bilar och köra fort gillar jag med. Häftiga bilar är kul.
  Jag gillar att odla som du åxo.

  Tack för ett intressant inlägg och framför allt tack till våran lekbosse som har så många kuliga lekar som gör att man hittar in till nya bloggar.

  KRAMKRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tant Glad och kul att vi delar intressen! Kram från Ethel

   Radera