Min novell

Min novell
Novell utgiven på HOI förlag

måndag 18 april 2016

Bosses bloggtävlingar fortsätter... en färg

Jag gick ut på promenad här i environgerna, alltså i Majorna/Kungsladugård. När jag kom ut på gatan, det första jag såg var en röd postlåda. Då bestämde jag mig. Rött fick det bli, även om färgen är vanlig och jag säkert inte blir den första att välja rött.

Här är postlådan:En röd fasad:


En röd dörr:
 
En röd bil. Den såg ut att vara handmålad på vissa ställen:En röd cykel:


Och den fritt valda röda grejen. Kanske inte så oväntad, men ändå...Några röda leksaker utanför förskolan. Jag tyckte att det var så sött att de är så fint uppradade:

 
Ett rött klädesplagg i ett skyltfönster:

 
Jag med en glass. Inte så stor som den ser ut :-):
 
 
Så till sist skrev jag en dikt. En tanka:
 
Din röda tröja
mönstrad med vita renar
och vita prickar
 
På festen efter festen
blommade förälskelsen

 

6 kommentarer:

 1. Roligt att få en egen ihopsnickrad dikt. Måste fråga hur många sidor består din novell av. Den är köpt. Jag sparade den någonstans. Hittade den efter mycket letande. Är en novis. Måste ha någonstans att läsa den. Valde en svensk app. Sedan körde jag fast. Fattade inte hur jag skulle bläddra till sida två. Men nästa gång går det kanske. Rolig framgång för dig. Du är mycket mer modern än jag är.
  Vilken stor glass. Du behöver inte äta mer på en vecka. :)
  Kram Bosse Pappersbok af Lidén eller Mr Bo Flinstone :)

  SvaraRadera
 2. Tack för det! Alltså att du köpte min novell! Den är, om jag kommer ihåg rätt, 13 sidor. Eftersom jag inte har någon läsplatta laddade jag ner Adobe Digital Editions, som är lätt att spara ner e-böcker på och lätt att förstå hur man läser och byter sida. Och tack för kommande poäng! Kram från Ethel

  SvaraRadera
 3. Grattis till ett väl utfört uppdrag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte tacka dig för din kommentar två gånger på din blogg men det verkade inte funka. Så då gör jag det här :-)!

   Tack! Och ditt bidrag till tävlingen gillade jag! A whiter shade of pale; en gammal klassiker som jag alltid kommer att gilla.

   Radera
  2. Den låten är en underbar klassiker som jag aldrig kommer att tröttna på.

   Radera